Hjælp til grundkøb

Her kan du læse om, hvordan du kan få hjælp til at finde den rigtige grund i den rigtige udstykning.

Ønsker du at bo i Herning, har vi mange forskellige muligheder. Du kan bo i byerne eller på landet - i parcelhuskvarter eller i lejlighed. Du kan bo eller bygge på attraktive grunde. Ved vores søer eller med udsigt til vores kendte åer - Skjern Å og Storåen.

Herning Kommune ønsker at det skal være let for dig og din familie at finde den helt rigtige byggegrund, hvis du gerne vil bygge hus i Herning Kommune.

Der er mange ønsker, der skal passe sammen, når du bygger hus. Først og fremmest skal du finde den rigtige grund, med den rigtige placering, størrelse og pris. Måske er der ønsker til, hvad der skal være i nærområdet.

Måske er du interesseret i at kende de overordnede planer for områdets fremtid, før du køber. Alt det og meget mere kan du danne dig et overblik over her på Herning Kommunes hjemmeside, hvor alle kommunens byggegrunde er sat til salg.

Her er nemt at danne sig et overblik over ledige byggegrunde og den sammenhæng, de er en del af. Hjemmesiden er bygget op, så de nyeste boligudstykninger fremgår på den første side. Du kan søge efter den grund, der passer dine behov bedst.

Der er mulighed for at søge på område, udstykning, vejnavn, pris og grundstørrelse. Der er link til salgsmateriale, lokalplan for området og eventuelle eksterne links såsom den lokale borgerforening.


Hvis du stadig er i tvivl efter at have besøgt Herning Kommunes hjemmeside er du altid velkommen til at kontakte kommunens koordinator for salg af grunde. Her vil vi guide dig og gøre køb af en grund til en god oplevelse. Vi hjælper dig med at finde netop den grund der lever bedst op til dine behov og ønsker.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Herning Kommunes koordinator for salg af grunde.


Dekorativt foto

Kontaktinfo

Annette Nielsen

Annette Nielsen
Sekretær
Tlf.: 96282323
Send e-mail til annette.nielsen@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.