Tavlundparken

Storparcel til tæt/lav bebyggelse, beliggende Tavlundparken, Lind.

Grundarealet, der er udlagt som storparcel til tæt/lav bebyggelse på 15.061 m2, er omfattet af lokalplan 61.B12.3, vedtaget af Herning Byråd den 19. december 2017, sælges.

Arealet udbydes til salg uden mindstepris. Den udbudte parcel er ikke byggemodnet, og køber afholder samtlige omkostninger til byggemodning og tilslutningsbidrag til forsyningsselskaber m.m.

Parcellen er beliggende ved boligområdet Tavlund Allé, med adgang fra stamvejen Tavlundparken, som er beliggende i den østlige del af Lind syd for Kollundvej. Området har en attraktiv beliggenhed, hvor du meget hurtigt kan komme på motorvejen, og er tæt på indkøbsmuligheder, skole- og fritidsfaciliteter i Lind og cykelforbindelser til Herning Centrum. Udstykningen er beliggende tæt på den privatejede skov Rind Plantage, et kommunalt ejet skov- og fritidslandskab der er under etablering og Knudmosen.

Salget sker efter Bekendtgørelse om offentlig udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Det er en forudsætning at tilbud ledsages af en beskrivelse og en dispositionsplan.

Herning Kommune forbeholder sig ret til frit at vælge mellem de indkomne tilbud, herunder også retten til at kassere samtlige indkomne tilbud.

Læs salgsvilkårene

Dekorativt foto

Kontaktinfo

Anne Mette Skjærlund Knudsen

Anne Mette Skjærlund Knudsen
Grundsalgskoordinator
Tlf.: 96288517
Mobil: 51354091
Send e-mail til bekak@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.