Kundeservice

Her kan du læse om vores service til virksomheder.

Det kan være en svær opgave at finde et nyt domicil til virksomheden.

Vi leverer en professionel service fra behovet melder sig, til alle de forskellige relevante ydelser ved køb af en grund er på plads.

Når din virksomhed går med tanker om at flytte, er der flere ting som har betydning. Det er adgang til arbejdskraft, infrastruktur og andre virksomheder i området. Her kan vi hjælpe med sparring.

Grundkøb:

  • Én fast kontakt du altid kan få fat på - med et stærkt team af eksperter i ryggen
  • Professionelt, seriøst og serviceorienteret samarbejde
  • Tæt dialog og sparring
  • Hjælp til at finde vej til de relevante ydelser
  • Løbende dialog.
  • Seriøs opfølgning.

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde den rigtige erhvervsgrund. Vi undersøger hurtigt dine behov og måske har vi allerede en erhvervsgrund, der matcher dem.

Vi ønsker tilfredse kunder, og bestræber os på, at vores kunder oplever os som en professionel, seriøs og serviceorienteret samarbejdspartner.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte kommunens grundsalgskoordinator som vil guide dig gennem processen og gøre grundkøbet til en god oplevelse og sørge for at du finder netop den grund der lever bedst op til dine behov og ønsker.

Hvis du har spørgsmål til proceduren i forbindelse med grundsalg, til hjemmesiden eller er i tvivl om, hvordan du kommer videre i det grundkøb, er du også meget velkommen til at kontakte Herning Kommunes grundsalgskontor, tlf. 96 28 23 23.

Dekorativt foto

Kontaktinfo

Annette Nielsen

Annette Nielsen
Sekretær
Tlf.: 96282323
Send e-mail til annette.nielsen@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.